top of page

Eten - vers, lekker, voedzaam

Wat eten we?

Elke dag wordt er gekookt, vers, met goede producten. We hechten steeds meer belang aan gezonde voeding, en terecht. Dus maken we veel gebruik van biologische producten, liefst geproduceerd in de nabije omgeving van Boechout. De nodige groenten en fruit zullen in elke maaltijd aanwezig zijn, de ene keer al wat meer dan de andere. En natuurlijk wordt er zoveel mogelijk gekookt volgens het seizoen.

Meestal is er 1 schotel, soms 2, soms een vegetarische maaltijd. geregeld maak ik er nog een nagerecht of soep bij; dat is in de prijs begrepen, een prijs die de goede ingrediënten dekt, en de arbeidskosten gedeeltelijk..

U ziet het weekmenu zondagavond op de website verschijnen. Vanaf dan kan er besteld worden; vermits ik slechts een beperkt aantal maaltijden maak, is vroeg bestellen (2 dagen à 1 dag vooraf) een garantie dat u die dag niet zelf moet koken..

Potjes, potten en schotels

Ergert u zich ook zo aan al die verpakking? We kunnen niet zonder, maar een inspanning om de berg papier en plastiek te beperken moet kunnen.

Vandaar dat ik graag zou hebben dat u zelf uw verpakking meebrengt en deze door mij wordt gevuld. Het heeft als bijkomende voordelen dat u perfect weet welke schaal groot genoeg is om rechtstreeks in de oven of microgolf te zetten én het bespaart de kosten verbonden aan de verpakking. In noodgevallen krijgt u de verpakking in bruikleen.

Welke verpakking? Beetje afhankelijk van de maaltijd en van het vervoermiddel dat u gebruikt. Potten, pannen, schotels, tupperware of andere plastieken dozen die afgesloten kunnen worden zijn perfect. Bij het menu, of in het antwoord op uw bestelling, geef ik een indicatie van het aantal en grootte van het mee te brengen verpakkingsmateriaal.

Bestellen, afhalen en opeten

Bestellen kan u dag en nacht op bestellen@boefout.be, afhalen tussen 15u en 19u

Afhalen op:

boefout

Van Colenstraat 11

2530 Boechout

De meeste maaltijden kunnen in zowel oven als microgolf opgewarmd worden

Wie produceert onze voeding?

​groenten en fruit

ons logisch voedsel - ole en maaike (booischot)

van den briel (vremde)

janssens (vremde)

renild (boechout)

kip

van den briel (vremde)

zuivel

naenen (boechout)

lam

seger van leemputten (vremde)

brood

't karwei (boechout)

gehakt

slagerij beyens (mortsel)

60650259_524799701386221_5133477076912832512_n.jpg
bottom of page